Kalf Trailers

Oerdegelijke (boot)trailers in Nederland ontwikkeld en gemaakt.

Kalf Trailers is een Nederlandse trailerfabrikant met een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Vanuit onze fabriek in Lelystad leveren wij aan onze geselecteerde dealers in Nederland en Europa.
Kalf Trailers heeft twee lijnen ontwikkeld, de Luxe lijn en de Basic Lijn. Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket, zie hiervoor onze prijslijst. Alle prijzen vindt u bij prijslijsten. Deze kunt u ook downloaden.

De Kalf luxe lijn trailers hebben vele extra's, zoals de geknikte dwarsbalken, RVS remkabels, robuuster frame, makkelijk verstelbaar, blauwe striping. De geremde luxe lijn trailers worden standaard voorzien van schokdempers, Al-Ko zelfremmende lier en een spoelnippel aansluiting op de as.   De Kalf Basic trailers hebben rechte balken en zijn scherp geprijsde trailers. Op pagina 1 van onze prijslijsten Basic Lijn en Luxe lijn vindt u de belangrijkste kenmerken van de trailers, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen of zeilboten. Met het zeer ruime aanbod is er voor elk type boot wel een trailer. Alle trailers worden in Lelystad gemaakt en van hieruit gedistribueerd en via dealers in heel Nederland verkocht. . Kalf Trailing werkt uitsluitend via dealers. Vraag bij de dealer in uw buurt naar de mogelijkheden van een Kalf trailer. Koop een Kalf trailer en u koopt, zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

  •  
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  •  

Social media