Kalf Trailers

Oerdegelijke (boot)trailers in Nederland ontwikkeld en gemaakt.

Kalf Trailers is een Nederlandse trailerfabrikant met een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Vanuit onze fabriek in Lelystad leveren wij aan onze geselecteerde dealers in Nederland en Europa.

Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Tegen een meerprijs kunt u voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket, zie hiervoor onze prijslijst. Alle prijzen vindt u bij prijslijsten. Deze kunt u ook downloaden.

De geremde trailers produceren wij zowel met rechte- als geknikte dwarsbalk. Ook is het mogeljk deze in een luxe variant te bestellen met schokdemper, striping, Al-Ko lier, opdraaibare stempels en een boeggeleiding.

Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen of zeilboten. Met het zeer ruime aanbod is er voor elk type boot wel een trailer. Alle trailers worden in Lelystad gemaakt en van hieruit gedistribueerd en via dealers in heel Nederland verkocht. . Kalf Trailing werkt uitsluitend via dealers. Vraag bij de dealer in uw buurt naar de mogelijkheden van een Kalf trailer. Koop een Kalf trailer en u koopt, zekerheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Bedrijfsgegevens

  •  
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  •  

Social media